webajánló

Forgalomba helyezés, honosítás

Külföldön, vagy akár az EU teljes területén vettél autót, kisteherautót, vagy motorkerékpárt? Amennyiben itthon, Magyarországon szeretnéd magyar okmányokkal forgalomba helyeztetni, akkor ennek a teljes lebonyolításában segítséget nyújtunk. Szükség lesz az autó okmányaira, és a kétnyelvű adás-vételi szerződésre, illetve az új tulajdonos érvényes okmányaira egyaránt. Külföldi és Magyar állampolgárok nevére is lehet forgalomba helyezni gépjárművet.

Forgalomba helyezés

Okmányirodai ügyintézés, regisztrációs adó és a vagyonszerzési illeték befizetése, új okmányok igénylése és beszerzése, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, időpontok igénylése és az új forgalmi rendszám és forgalmi engedélyek beszerzése.

Regadó kalkulátor is megtalálható az oldalunkon, aminek a segítségével máris van viszonyítási alapod még autó behozatal előtt egy nagyjából költségvetést megállapítani.

 

Konténer rendelés

Szinte minden háztartásban legyen az lakótelep, vagy sorház, társasház, családi ház eljön a lomtalanítás ideje. Van ahol évente, a szokásos lomtalanítási időszakban, de van hogy szükség szerint azonnal el kell tüntetni a lomokat. Olyan ügyfelünk is van, aki építkezéskor felgyülemlett, vagy lakásfelújításkor összejött sitteszsákban akarja lomjait letudni. Erre van a konténer rendelés, hogy az építési sittet elszállíttassuk, vagy a lomjainktól megszabaduljunk. Bármely célra is kell a konténer, szinte biztos, hogy még aznap a kívánt helyszínre szállítjuk a kívánt méretben és célra. 4-8 m3 kapacitású konténerekkel rendelkezünk, amelyeket 35 teherautóval szállítunk és elszállítunk minden nap a vasárnap kivételével.

Konténeres sittszállítás, konténer rendelés

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a pontosságra és a tisztaságra. Munkatársaink öltözete, teherautóink megjelenése egyaránt fontos. Hulladékszállítás és kezelés cégünk fő tevékenysége, amit konténer rendelés esetén munkatársunkkal egyeztethet, hogy milyen konténerre van szüksége. A konténerek mérete 4-8 m3-ig terjed. Lomtalanításra alkalmas és bontási törmelékek, sitt elszállítására alkalmas. Önkormányzatok és lakossági ügyfelek egyaránt rendelik a zöld hulladék elszállítására alkalmas konténereket.